Handelsbetingelser

RelovedCPH IVS

CVR: 40330011

+45 25 71 06 16

kontakt@relovedcph.dk

Studsgaardsgade 44, 2.

2100 København Ø

Generelt

Vores betingelser vil altid følge gældende regler og bliver opdateret her på siden. Vi forbeholder os retten til at ændre betingelserne, men du vil selvfølgelig altid blive informeret herom, hvis det har direkte indflydelse på dig.

Nyhedsbreve og andre e-mails

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra RelovedCPH IVS, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage, enten ved at klikke på “Afmeld” nederst i et nyhedsbrev eller ved at sende os en mail på kontakt@relovedcph.dk.

Betaling

RelovedCPH modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

RelovedCPH bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

RelovedCPH leverer inden for 2-4 hverdage.

Der er gratis fragt ved køb over 299 kr. til DAO Pakkeshop i Danmark

Ved køb under 299 kr. koster levering 39 kr. til DAO Pakkeshop i Danmark.

Levering med RE-ZIP

RelovedCPH tilbyder levering med RE-ZIP.

RE-ZIP er genanvendelig og dermed bæredygtig emballage. RE-ZIP skal tilføjes din kurv, når du handler og koster 35 kr., som du får igen via en voucher kode til shoppen. Således koster RE-ZIP forsendelsen ikke noget, men bidrager til bæredygtig web handel.

Når du har modtaget din pakke, skal RE-ZIP emballagen returneres. Der sidder et returneringslabel på emballagen, så alt du skal gøre er at aflevere den i din nærmeste pakkeshop. Læs mere her.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ ydelsen.

Du skal reklamere umiddelbart efter, du har opdaget manglen/fejlen.

RelovedCPH dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Reklamation foregår ved henvendelse til os pr. mail på kontakt@relovedcph.dk, hvor ordrenummer, navn på varen og årsag til reklamation oplyses.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du returnere varen senest 14 dage efter.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@relovedcph.dk eller ved brug af formularen her. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer. Formularen skal sendes retur sammen med varen.

Returnering

Ved returnering, reklamation og benyttelse af fortrydelsesretten sendes pakken til:

RelovedCPH IVS

Studsgaardsgade 44, 2.

2100 København Ø

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, inkl. registreringsnummer og kontonummer, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, som du har købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@relovedcph.dk.

Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores betingelser.