Nyt samarbejde med FamilyHealth

bæredygtigt familieliv

Vi er stolte og beærede over at præsentere et nyt samarbejde, som vi i RelovedCPH har indgået. Vi er nemlig startet op på et samarbejde med Marianne fra FamilyHealth om at sprede viden, gode forslag og inputs omkring det bæredygtige familieliv.

Marianne Højer Andersen fra FamilyHealth er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, har en professionsbachelor i pædagogik og er instruktør i babymassage.

Privat sundhedspleje

FamilyHealth er en nyopstartet privat sundhedspleje, som tilbyder besøg under graviditeten og efter dit barn er født. Et forløb hos Marianne er skræddersyet til den enkeltes behov. Antal af besøg og tidspunkt for disse tilpasses altså individuelt, og der vil være mulighed for et særligt fokus på specifikke udfordringer, som den enkelte måtte have. Forløbet kan både stå alene eller som supplement til det offentlige tilbud.

FamilyHealth tilbyder derudover forløb med fokus på særlige indsatsområder. Det kan være udfordringer som amning, kost, barnets udvikling, søvn eller familie/par problemer. Marianne står med hendes virksomhed til rådighed som en professionel støtte, der kan hjælpe jer med at komme godt ud på den anden side.

Pakke til mødregrupper

FamilyHealth har også skabt en helt særlig pakke til mødregrupper. Marianne kan komme ud til mødregrupper og holde undervisning, som er specielt tilpasset børnenes alder. Det kan eksempelvis være med øvelser i motorik og udvikling eller med instruktion til babymassage.

Da Marianne er uddannet instruktør i babymassage har FamilyHealth også en pakke specifikt til babymassage. Denne inkluderer instruktion til at give dit barn babymassage ved et specielt tilrettelagt forløb.

FamilyHealth holder til i Horsens, men alle ydelser tilbydes både fysisk og virtuelt for at undgå begrænsning af geografien.

FamilyHealth har følgende hjemmeside, hvor I er meget velkomne til at gå ind og kigge nærmere på alle de fantastiske tilbud: https://www.dkfamilyhealth.com/.

Samarbejde

Vores samarbejde vil bestå af forskellige gæsteindlæg på bloggen, gode tilbud, input, spændende fokusområder og meget mere om det bæredygtige familieliv.

Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet, og så vil vi opfordre alle til at gå ind og tage et kig på de spændende muligheder, som Marianne og FamilyHealth tilbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *